Ο καλύτερος τρόπος να εξερευνηθεί η Κρήτη!

Καλώς ορίσατε!

OK RENTAL  ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μοτοσικλέτες και ποδηλάτων σας καλωσορίζει στην ηλιόλουστη και πανέμορφη Κρήτη,
ένα νησί μοναδικών και αξέχαστων εμπειριών, με εκπληκτικές παραλίες, εντυπωσιακά φαράγγια και

αξίζει να δείτε αρχαιολογικούς χώρους. Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες

ενοικίασης σε χαμηλές τιμές και ειδικές προσφορές διαδικτύου.

Ενοικιάστε αυτοκίνητο για να εξερευνήσετε την Κρήτη με OK RENTAL. Και επίσης

μπορείτε να νοικιάσετε μοτοσικλέτες και σκούτερ από τις συνεργαζόμενες  εταιρείες

μας, καθώς και ποδήλατα για να ανακαλύψετε τη στενή περιοχή γύρω από τα Χανιά.

 

Ποιοι είμαστε:

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 2005 στην περιοχή  Άγιοι Απόστολοι στα Χανιά Κρήτης, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας ενοικιάσεως αυτοκινήτων για μικρές και μεγάλες περιόδους, για εταιρείες και φυσικά για ιδιώτες.
Σήμερα, η OK RENTAL είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη, η οποία δεν επεκτείνεται συνεχώς γιατί δεν θέλουμε να αλλάξουμε την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.
Το προσωπικό μας θα είναι στη διάθεσή σας παρέχοντας την επιλογή του οχήματος σας στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο σας ή όποτε είναι βολικό για εσάς.
Παρέχουμε το όχημα της επιλογής σας στο αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο σας ή όπου θέλετε
 

Πού είμαστε:

Μπορείτε να βρείτε το γραφείο μας στους Αγίους Αποστόλους, 3 χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά, κοντά στον κεντρικό δρόμο προς Αγία Μαρίνα / Πλατανιά στην οδό Νεάρχου, περίπου 150 μέτρα δίπλα στο σούπερ μάρκετ MEGA SYNKA και απέναντι από το σούπερ μάρκετ LiDL.
Οι υπάλληλοί μας μιλούν Αγγλικά, Γερμανικά και Ελληνικά και θα σας δώσουν όλες τις πληροφορίες και συμβουλές που πιθανώς δεν θα βρείτε στον οδηγό σας. Είμαστε αφοσιωμένοι να κάνουμε τις διακοπές σας στην Κρήτη αξέχαστες και χαλαρωτικές. Η γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Αυτό είναι
OK RENTAL υποχρέωση για την ικανοποίηση του πελάτη. Μια δέσμευση μπορείτε να υπολογίζετε καθημερινά.
 

Τα Ανταγωνιστικά μας Πλεονεκτήματα:

Χαμηλές τιμές - Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου:  Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων OK RENTAL προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην Κρήτη επειδή είμαστε μια εταιρεία με έδρα το διαδίκτυο με μεγάλο στόλο αυτοκινήτων (και ποδήλατα κατόπιν αιτήματος). Με την OK RENTAL κερδίζετε περισσότερα για τα χρήματά σας, συν την προσωπική σας προσοχή και την ποιοτική εξυπηρέτηση. Δεν θα βρείτε έναν καλύτερο συνδυασμό τιμής, ποιότητας και υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία μας.

Δεν υπάρχει κρυφό κόστος:  Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων είναι τόσο ελκυστικές, διότι πολλές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ΔΩΡΕΑΝ, για τις οποίες άλλες εταιρείες είτε θα σας χρεώσουν ανοιχτά είτε θα κρύψουν το επιπλέον κόστος μέχρι το τέλος της ημέρας.

Η προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίησή σας:  Η γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας. Αυτό σημαίνει ότι για την OK RENTAL υποχρέωση αποτελεί η ικανοποίηση του πελάτη. Μια δέσμευση μπορείτε να υπολογίζετε καθημερινά.

Νέα και ασφαλή οχήματα:  Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει πολλές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτων, εξοπλισμένων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με την οποία μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλο το νησί με ασφάλεια και γαλήνη.

Μπορούμε να είμαστε παντού που επιθυμείτε να είμαστε:  Το προσωπικό μας θα είναι στη διάθεσή σας παρέχοντας την επιλογή του οχήματος σας στο αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο σας ή οπουδήποτε είναι βολικό για εσάς.

OK RENTAL Ενοικίαση αυτοκινήτων  Νεαρχου  -  Αγ. Απόστολοι  -  GR-73100 Χανιά  -  Τηλ+30 28210 33700  -  Fax +30 28210 33750

  Ατοκινήτων & Τιμές   |   Προσφορές  |   Σέρβις   |   Κράτησή     Επικοινωνία   |   Πληροφορίες για την Κρήτη

Webdesign:  © 2018  by KALOKERI Design  for  OK RENTAL    -    Copyright:  © 2018  by OK Rental  &  CRETA deluxe